schijnoplosser

No public Twitter messages.

Download voorspellingen

Had ik u al eens verteld dat Schijnoplosser goed is in toekomstvoorspellingen?* Een kerncentrale meen ik al eens voorspeld te hebben, maar ik de post niet terugvinden… Google ook niet. Wellicht dat ik hem nooit deed. Dan bij deze: we krijgen er een kerncentrale bij.

Anders wat, hoe moet het nu met dat downloaden? thepiratebay.org was laatst al bijna 24 uur offline. Via wetgeving of anderszins wordt het hen steeds moeilijker gemaakt.

Voorspelling 1: Die strijd verliezen ze vroeg of laat, er komt een eind aan torrentsites as we know it. Het gratis downloaden van muziek, films en ander materiaal blijft mogelijk.

Voorspelling 2: De technologie voor het downloaden wordt nauw geintegreerd met sociale netwerken en wordt daarmee nog ‘decentraler’ en ongrijpbaarder dan torrentsites nu al zijn. Bijvoorbeeld, u deelt met en download direct van anderen in de trein of de file, doch slechts als zij aan voorwaarden van uw netwerk voldoen (het blijft wel veilig).

Voorspelling 3: Sociale netwerken lopen niet meer exclusief via sites als evil-Facebook, maar vormen via Open Standaarden en/of open API’s een min of meer geintegreerd geheel. Praktisch: je Hyves vrienden deel je met je Facebookvrienden deel je met je roestige Myspace en verwaarloosde LinkedIn vrienden.

*Zit u met een dilemma? Ik kan ook al uw levensvragen beantwoorden.

Tags:

Reageer

  • over schijnoplosser

  • Schijnoplosser blogt, praat en uit zich anderwijs. Schijnoplosser lost uw problemen op met schijnoplossingen. Ervaar schijnoplossingen en u schijnt uzelf te overstijgen. De schijn zit in uzelf, het overstijgen moet geen probleem zijn.