schijnoplosser

No public Twitter messages.

lost

Ik voelde mij toch enigszins verloren na de laatste dubbellange uitzending van Lost. Na een seizoen van vaagheid, vermoedde ik al dat ze niet meer instaat zouden zijn er een fatsoenlijk einde aan te breien, maar he! Dit is gewoon eh… stom, of zo.

Welke producer, regiseur, schrijver, sponsor of mens-die-daar-over-ging heeft dit kunnen laten gebeuren? Wat bleek? Er is helemaal geen verhaal. Komt er nog een “Lost: the missing seasons”? WTF?

Is Lost bedoeld als spiegel voor mijn eigen leven? Een grote verzameling losse eindjes, maar het steeds het sluipende vage vermoeden van een rode draad: FAIL! We all die to no avail, there is no point.

Tags: ,

Reageer

  • over schijnoplosser

  • Schijnoplosser blogt, praat en uit zich anderwijs. Schijnoplosser lost uw problemen op met schijnoplossingen. Ervaar schijnoplossingen en u schijnt uzelf te overstijgen. De schijn zit in uzelf, het overstijgen moet geen probleem zijn.